zondag 21 februari 2010

Onze auto verkocht.


Gisteren waren we voor een etentje uitgenodigd bij lieve vrienden van ons, Han en Ingeborg. En geloof ons, als Ingeborg gekookt heeft dan wil je nergens anders meer uit gaan eten. We kennen elkaar al heel wat jaren en hebben in die jaren al heel wat lief en leed gedeeld. We hebben deze bijzondere avond heel wat zitten kletsen en de dames konden niet van de flessen wijn afblijven. Maar voordat ze de kolder in hun hoofd kregen gooide Ingeborg het balletje op om onze auto te willen kopen.
Onze auto hebben wij namelijk overgekocht van een goede vriend van hun. Binnen een mum van tijd werd overeen gekomen dat Ingeborg straks met de BMW gaat rijden. Wij mogen tot aan ons vertrek met de auto blijven rijden en Han en Ingeborg halen hem straks op bij de haven.
Tijdens de avond kwamen er natuurlijk heel wat onderwerpen ter sprake. Van New Kids (Flabber) tot aan ons vertrek. Er zijn heel wat (emotionele) onderwerpen aangesneden, maar ondanks dat hebben we er alle vier van genoten............... sorry, het werd half 4 in de nacht.
In ieder geval zien we elkaar zeker nog een paar keer voordat ze van ons verlost zijn en op onze uitzwaaidag zullen ze er zijn.