maandag 15 maart 2010

Oma en Opa weekend.


Ring, ring..................." Mama en Papa, mag Milan het weekend bij jullie slapen? Wij willen samen een weekendje naar Amsterdam". Tja dan zeg je geen nee! We liggen toch  lekker op schema en we zijn er helemaal vanaf gestapt dat alles tot in de puntjes in orde moet zijn voor ons vertrek. Onbegonnen werk trouwens. Zodra je klussen klaar hebt, dan komen er wel weer nieuwe aangewaaid. Daarbij komt ook dat we onderweg ook genoeg tijd hebben om te rommelen.
Dus zaterdag werd Milan gebracht en kwamen Ella's moeder en haar broer ook op visite. Leuk trouwens om te zien, 4 generaties bij elkaar. Eigenlijk zijn het er 5, want Ella's oma die inmiddels 90 jaar is woont in Veen.
We hebben echt genoten van het klein manneke. Hij kraait en giert het uit en het is altijd een vrolijk ventje. Met oma in bad vindt hij ook geweldig en eten?................ Je kan niets opnoemen wat hij niet lust! Zijn mondje gaat wagenwijd open en je hoort hem de hele tijd "jammie, jammie" zeggen. Straks wordt hij weer opgehaald en hebben wij weer een leeg huis..................................