zondag 11 april 2010

Weekendje met gemengde gevoelens.

Vrijdag hebben we een leuk avondje doorgebracht met Carli en Pascale. Na een lekker etentje en een avond/nacht filosoferen lagen we rond half 3 in bed. 's Morgens ( verdekke, C was eerder wakker) werden we verrast met een heerlijk ontbijt. Voor dit jaar hebben we alvast vakantieplannen gemaakt.
's Middags zijn we naar de kids ( niet wat je op foto 1 ziet) gegaan omdat ze 's avonds hun verjaardag vierden. Niet alleen zij werden verwend, maar wij ook:-) Van hun overbuurvrouw en familie Jacobs kregen we survival pakketten. In ieder geval erg lief en we zullen er zeker van genieten.
Zondag hebben we een lekkere rust/lamdag gehouden. 's Morgens was Milan voor opa want de rest lag nog in coma door de alcoholica.


Overdag hebben we nog met Dirk en Anneke ( www.Narid.be) die nog 850 Nm te gaan hebben voordat ze bij de Galapagoseilanden zijn. De beelden die zij lieten zien zijn om jaloers op te worden. Morgen hebben we onze (voorlopig) laatste oma- en opa-dag waar we zeker nog van gaan genieten. 's Avonds weer naar ons (woon) bootje. Op tijd de luikjes dicht, want dinsdag weer een klusdag. Het komt allemaal dichtbij!