zondag 13 maart 2011

Uitjes in NL.

We boffen eigenlijk met het weer in Nederland. Het is zonnig en droog, maar koud! Lekker weer om er op uit te trekken. 2 dagen shoppen was een RAMP! Alles werd uit de kast getrokken om een record te breken zo traag mogelijk door een stad te slenteren en om zoveel mogelijk kledingstukken vast te houden. Slopend gewoon. Gelukkig zijn we meer ontberingen gewend;-)
Milan lacht.
Milan huilt.
Milan vond er eigenlijk ook geen bal aan en liet dat ook duidelijk merken. En wie kreeg er de schuld? Opa natuurlijk, want die zou Milan aansporen meer te huilen.

Het was alweer een tijd geleden dat we de Beekse Bergen bezocht hebben. Gewapend met een buggy en de camera trokken we er op uit. We hebben kilometers gelopen, maar echt genoten. Ondanks de kou waren de meeste beesten gewoon buiten. Gedwongen of niet;-) Het was een hele leuke dag.
Het weekend hebben doorgebracht bij Han en Ingeborgh. Na een lekker etentjes hebben we tot diep in de nacht bijgebabbeld. Je merkt dan wel dat elkaar dan ook veel te vertellen hebt als je elkaar een tijd niet gezien hebt. Na een heerlijk ontbijt zijn we afgezakt naar Reusel en stond een verrassing te wachten. Milan zei voor de eerste keer OPA.