maandag 6 juni 2011

1e toerdag Gran Canaria.

Vanmorgen werd keurig op tijd een kanariegele ( hoe kan het ook anders) Fiat Panda afgeleverd bij onze ponton. Dit wagentje hebben we voor1 week gehuurd. Voor de ge├»nteresseerden: kosten €20 per dag!
Oh, nog even dit. Per mail kregen we diverse vragen waarom Ella zich niet toppie voelde. Simpel, ze had een beetje last van haar ongemakjes;-)
Omdat we uitgenodigd zijn door Riet, dochter van Gerrit en Frieda, zijn we afgezakt naar Maspalomas waar ze in een prachtig huis woont. Hier hebben we een hele gezellige tijd gehad en na enkele uren op visite te zijn geweest zijn we naar Montana de Cuatro Puertas waar de oerbewoners van Gran Canaria gewoond hebben. Voor ons was het zeer indrukwekkend om te zien hoe mensen deze complex van grotten 'gebouwd' hebben en daar gewoond hebben.
Het verblijf voor maagden.
Wij mochten niet binnen;-)
4 ingangen van het verblijf
Tijdens onze tocht zagen we een hagedis van zeker 50 centimeter!
Complex van grotten.
Daar staat ze se;-).
Woonkamers zonder keuken, zonder tv, zonder pc en zonder maagden, die verbleven aan de andere kant.

Nadien zijn we aan een strand bij Arinaga gestopt waar mannen aan het kitesurfen waren. Een hele spektakel als je ze bij 6 Bft over de golven ziet springen.
Is that me?

We plaatsen nu slecht enkele foto's en aan het einde van deze toerweek krijgen jullie een complete fotoalbum te zien van alle bezienswaardigheden van deze week.