dinsdag 29 mei 2012

Verjaardag op zee.

Een heerlijk zeiltochtje op zee met een heerlijke vrouw. Welke jarige kan zich meer wensen? Dju, van middelbare leeftijd naar 50+ ;-).
We zijn St. Vincent and the Grenadines, Carriacou en Grenada gepasseerd. In de lijzijde van Grenada was de zee zo vlak als een spiegel en zonnig. Ideale omstandigheden voor een ideale ..... op dek. Het 50+ gevoel was meteen verdwenen;-). Iets later zagen we vlakbij een grote vin van een vis. Het was een enorme zeilvis die aan het jagen was. Dat was echt mooi om te zien!
Vanaf Grenada kregen we weer wind. Vrijheid bolde flink over het water heen. Alweer kwamen tientallen dolfijnen rondom onze boot. Fantastisch om na zo'n lange tijd weer geregeld dolfijnen te zien. Beter dan een flinke boomstam die enkele tientallen meters van de boot dreef! Je moet er niet aan denken dat je deze tegen je boot krijgt. We zeilen met een leuke snelheid verder, mochten we vandaag meer ervaringen opdoen dan zullen we morgen vermelden. In ieder geval zullen we dan onze positie vastleggen na een trip van ongeveer 350 Nm. Trinidad, here we come!
Volgend jaar, op 11 februari 2013, vieren ze daar carnaval. Dat willen we zeker van dichtbij mee maken. Niks vorst, niks kou dus dat belooft wat.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com