vrijdag 6 juli 2012

Presentatie droomreis 'Vrijheid'.

Lees even onze aanvulling onder aan dit bericht.

We willen de mooie en minder mooie momenten van onze reis met jullie delen door middel van het geven van presentaties met mooie beeldmateriaal. Sommige foto's zult U herkennen van de website maar daarnaast tonen we vele nieuwe prachtige foto's. Een boeiende multiculturele voorstelling met voor ieder wat wils en natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen.

Of we nu presenteren voor bedrijven, voor clubhuizen, watersporters, niet watersporters, scholen, in privé sfeer of voor bejaarden. Voorafgaand aan de presentatie kan een gesprek plaats vinden waarbij U uw wensen aangeeft en wij een presentatie op maat kunnen verzorgen.

De presentatie duurt maximaal 2 keer 1 uur, onderbroken door een pauze. Een kortere presentatie is natuurlijk ook mogelijk.

Graag ontvangen we een reiskostenvergoeding van € 0,33 per kilometer vanaf Reusel. We stellen het op prijs als U een gift wilt geven voor bestemming: Hulp in Gambia.

Voor informatie of boekingen kunt U hier contact opnemen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inmiddels hebben we met €140 euro een jongen ( Mamudou) in Gambia kunnen helpen die hiermee een coffee shop annex restaurant wil openen. 's Morgens staat hij op de markt en verkoopt samen met zijn zus vis en pindakaas. De rest van de tijd is hij met behulp van vrienden bezig met zijn ondernemen. Mocht je een kleine financiele bijdrage willen leveren dan horen wij dit graag. Na dit project gaan we verder met het steunen van scholen in Gambia.

Hier zie je enkele foto's van de coffee shop annex restaurant toen we €70 aan hem hebben overgemaakt.

Later hebben we nog een keer €70 aan hem overgemaakt en nu ziet zijn restaurant er zo uit.