dinsdag 3 mei 2011

Holland here we come.

Holland here we come.

Morgenvroeg om 5 uur worden we door René, een man die aan deze steiger ligt, naar het vliegveld gebracht. Is da ni effe luxe? De vorige keer hadden we op het vliegveld geslapen ( wel geen oog dichtgedaan) en kwamen we gebroken aan in Nederland. Nu kunnen we tenminste lekker wat uurtjes slapen voordat het vliegtuig het luchtruim kiest. De komende 2 weken zitten echt vol. Ella's verjaardag, verjaardagsfeestje van onze kids en een 5 jarig huwelijk van onze kids, zondag mamadag, bezoek aan de Efteling, enkele bezoekjes en ons menneke Milan heerlijk verwennen!
Vandaag gaan we onze bruingehalte iets verhogen, onze Vrijheid prepareren en onze tassen pakken. Onze Spaanse buurtjes houden een oog in het zeil als we weg zijn, dus alles is goed geregeld.

Mocht je trouwens tijd en zin hebben, moet je eens gave foto's bekijken van een vriend van ons. Peer Retera is op reis geweest van van Cape to cape (Mocht deze link niet openen, klik dan op het logo van Facebook). Momenteel heeft hij al enkele foto's geplaatst maar is bezig een sortering te maken uit 5000 foto's! Hij heeft nu ook mogen ervaren wat het is om met een zeilboot op de oceaan te zijn;-)