zaterdag 20 augustus 2011

Gelukkig leven.

Precies 33 jaar geleden hebben we elkaar leren kennen. We zijn alweer een hele tijd samen met ( HEEL) veel hoogtepunten en natuurlijk ook met de nodige dieptepunten. Een mix van een gelukkig leven;-).
Vandaag is het ook alweer 14 jaar geleden dat Lex Ratering overleden is en we staan daar elk jaar steeds even bij stil. Het leven is eigenlijk het mooiste sprookje.

Donderdag zijn we met de auto naar Puerto del Taliarte gereden voor een afspraak te maken om Vrijheid even op het droge te zetten. De zelfslijpende antifouling ( vergif die aangroei moet tegen gaan op het onderwaterschip) zit er alweer 2 jaar op en is aan vervanging toe.  Deze wordt nu vervangen door een harde antifouling. Een tijdrovende en dure klus.
Degene die daar Engels spreekt was er weer eens niet en met onze beste Spaans begrepen ze ons wel en beloofden terug te bellen. Niet dus! Lorena, die afkomstig is van deze eilanden, heeft vandaag voor ons gebeld en maandag gaan we met z'n allen weer naar deze haven om alles daar goed af te spreken. Laten we hopen dat ze ons binnen een korte tijd uit het water willen halen zodat we na deze klus verder kunnen zeilen.