woensdag 23 november 2011

Santa Maria.


Hier liggen we dan in het warme blauwe water aan een prachtig strand van Santa Maria. Het is hier toeristisch en waar toeristen zijn is ( wel trage) internet;-). Echt een perfecte plaats om even bij te komen met temperaturen van tegen de 30 graden. Zalig! Een plonsje in het warme zeewater is ook zeker geen straf. Een hele overgang zo na ons bezoek aan het mooie Gambia. Nu we internet hebben kunnen we nog 2 leuke foto's kunnen plaatsen. 1 van een politieagent in burger, die op een opvallende politiemotor rijdt ( werkelijk waar!) en een foto van een verkiezings-campagne.

Vrijheid hebben we vandaag flink opgeruimd en we staan er allebei van te kijken dat ze zo weinig geleden heeft van de afgelopen trip. Ze ziet er nog steeds piccobello uit en straalt weer als en in het zonnetje. Wat hebben we toch een heerlijke boot;-).
Komende weken willen we op Kaapverdiƫ enkele eilanden bezoeken. We hebben foto's gezien die er veelbelovend uitzien. Hopelijk vinden we hier meer internet zodat jullie kunnen genieten van de foto's.