woensdag 31 juli 2013

Thuiskomst.

We zijn thuis! Vrijdag zijn we vanuit de Roompot richting de Grevelingen gezeild en kwamen onderweg een zeehond en 2 bruinvissen tegen. Ja, zelfs in Nederland heb je schitterende wild-life;-).In de Grevelingen werden we opgewacht door een andere 'Vrijheid', die van Hein en Teuni. Na een gezellige babbel zijn we op anker gegaan en de volgende ochtend hadden we  met de kids afgesproken dat we ze op zouden pikken bij de Marina Herkingen, waarna we een rondje Grevelingen wilden zeilen.
Het zeilen ging niet door omdat er hevig noodweer werd aangekondigd op de marifoon. De kids kregen wel bruinvissen in de Grevelingen zien!
In ieder geval kwamen we met de kids om 13:00 uur aan in de marina Herkingen waar we op werden gewacht door vrienden, familie en Wim ( de havenmeester). Heerlijk om iedereen weer een knuffel en een kus te kunnen geven! Na een gezellige borrel hebben we Vrijheid achter gelaten in een box van waaruit we verder van haar zullen genieten. Man, wat is de Grevelingen prachtig! We zijn blij dat we daar met onze Vrijheid liggen.
's Avonds hebben we deze feestelijke dag afgesloten met een gezellig etentje waarna we met de kids naar hun huis gingen en we niet veel later in coma lagen. D

Deze dag betekende het einde van onze schitterende en onvergetelijke reis. We hebben veel gezien, veel ervaren en veel (bij)geleerd. We gaan nu verder met onze toekomst. Hierin zullen we evenveel investeren als tijdens het voorbereiden van onze reis. We kijken er naar uit!

Dit berichtje is het laatste berichtje van de bemanning van Vrijheid. We willen iedereen bedanken voor het lezen van onze verhalen en voor alle reacties. Heb je vragen of zou je het leuk vinden dat we een lezing verzorgen, neem dan gerust contact met ons op. Met liefde en plezier delen we onze ervaringen.