vrijdag 16 april 2010

Boot is er klaar voor en wij????


Man man man.............. We hopen straks toch echt wel een beetje rust te vinden. Dat het zoveel moeite kost hebben we eigenlijk een beetje onderschat. Tja, wel een eigen keuze en we gaan er van uit dat we een goede keuze hebben gemaakt. Dichter bij de natuur staan heeft wel iets en straks op het open water zitten we midden in de natuur. Ondanks de zeer vermoeiende dagen blijven we optimistisch en blijven  "doorstumpen".
Gisteren eerst naar de Aldi geweest en konden daar erg goed inkopen doen. Ze hebben daar wel niet alles, maar wel grote voorraden. Met 2 boodschappenwagens gingen we op jacht en kwamen naar buiten met een erg lange kassabon. Met de auto vol reden we naar de boot en hebben plaatsjes weten te creƫren voor onze boodschappen.
Bij de Aldi konden we niet alles inkopen en waren aangewezen op Appie Heijn........... weer een lange kassabon en weer 2 wagens vol boodschappen. Ook daar hebben we plek voor gevonden. Voorlopig eten en drinken genoeg en mochten we geen trek meer hebben in vis dan hebben we ingeblikt vlees op voorraad.


De boot is zeker 20 cm gezakt en we kunnen nog net de waterlijn zien. Toch mooi uitgekiend. In de kajuit hebben we alles goed opgeruimd en kunnen goed leven op de kleine vierkante meters.
Vandaag hebben we onze Vrijheid onderhanden genomen en met een borstel en sop wisten we haar te laten blinken. We proberen, ja proberen de boot schoon te houden. We zijn blij dat we het op tijd voor elkaar hebben. Zelfs Hein en Teun kwamen ons supporten en zo konden we tijd maken voor een bakkie koffie.
Morgen is het zover en dan gaan we..................................................................................................