woensdag 14 april 2010

Wie zeurt krijgt een beurt.Ken je dat........ gekerm, geratel, gepiep en dan nog zeuren ook nog. Hoog tijd voor een flinke beurt. Wie? De motor natuurlijk.
Ella moest vandaag toch samen met Han en Ingeborg weg om de BMW te laten keuren bij de RDW. Dus een mooie gelegenheid de motor onderhanden te nemen.
Wat er vervangen is? Olie, oliefilter, dieselfilters (2x) koelvloeistof, impeller en brandstofslangen ( op advies van Hein).
Het klinkt allemaal wel simpel, maar het was tijdrovend. Sommige onderdelen vervangen gaat haast vanzelf en sommige onderdelen zitten of muurvast of zijn bijna niet bereikbaar. Maar de motor dezelfde liefde geven als je vrouw helpt wel. Nu hebben we 2 zonnetjes aan boord:-) Verder hebben we veel reserveonderdelen besteld voor ons Soleeke, zodat we onderweg niet voor verrassingen komen te staan.
Klussen doen we nu niet meer. Wat er nog moet gebeuren doen we onderweg wel. Morgen en overmorgen boodschappen doen en de boot wassen. Het is bijna zover.

Voor de mensen die zaterdag willen komen. De weg van Fijnaart richting de haven is het komend weekend afgesloten ( welke oelewapper heeft dit nu weer gepland?). Op de homepage van onze site staat hoe je ons het beste kan bereiken.