vrijdag 23 april 2010

Eerste bezoek in Blankeberge.


Gisteren hebben we Blankeberge eens verkend. Best een grote stad en erg toeristisch. Onderweg naar Blankeberge hebben we 2 levende bruinvissen gezien en helaas 1 dode in de haven………
Omdat Ella een 2e tetanus spuit moest halen zijn we een huisarts bezocht en hebben we netjes plaats genomen in de wachtkamer. De dokter hoorde ons verhaal aan en was eigenlijk best enthousiast omdat vrienden van hem ook zulke plannen ondernomen hebben. Zij zijn blijven steken op de Canarische Eilanden en hebben daar hun bestaan opgebouwd. De huisarts had hen leren hechten, maar had er nu zijn bedenkingen bij.
Nou, Ella weer een spuit in haar donder en omdat we niet meer bij de Mutualiteit verzekerd waren hoefden we slechts 15 euro af te rekenen. Soms mag het wel eens meezitten.
In de loop van de middag kregen we een sms’je van Pascale dat haar moeder aan de steiger stond en niet wist waar wij lagen. Een hele aangename verrassing. Ze was samen met haar schoonzus in Wenduine en wilde eens zien waarmee we op reis gingen. Ondersteund door een stoere zeebonk (Erik) werden ze begeleid naar onze boot. Na een klim en klauterpartij zaten ze in de kuip en onder het genot van een tas koffie en koek hebben we even gezellig bij gebabbeld.
Net kregen we een telefoontje van onze havenbuur Hans die ook even langs komt. Zal weer een gezellige avond worden.