donderdag 8 juli 2010

Richting Ria de Arosa


Het is weer tijd om Ria de Muros vaarwel te zeggen en naar Ria de Arosa te gaan. Volgens verhalen moet het daar erg mooi zijn. Gisteren was het snikheet (31 graden) en hebben we 's middags even aan een strand gelegen hier. Om de 10 minuten moesten we even afkoelen in het water, heerlijk!
's Avonds hebben we, als niet fanatieke voetballiefhebbers, toch maar de voetbalwedstrijd bekeken. De Spanjaarden waren door het dolle heen en tijdens de wedstrijden sloeg het binnenvettertje aardig toe bij sommigen. Noem het maar gerust stierenvechten binnen de hartkamers.
We hebben afscheid genomen van Bert en Annette, die weer richting Nederland gaan. Ze hebben andere toekomstplannen en over 4 maanden komt er een klein aventyrtje op de wereld:-).

Vanmorgen om 7 uur liep het wekkertje af en keken we elkaar aan............. donker? We keken naar buiten en het was wel donker, maar dan van de wolken. Het begon ook nog eens te onweren dus we hebben toch maar even gewacht met het uitvaren.
Ondertussen hebben we foto's genomen van de bliksem. Dat viel echt niet niet mee, maar hebben toch een paar leuke kiekjes kunnen nemen.