woensdag 15 september 2010

Mag het? Het mag


Reusel kermis is voorbij. Een kleinere kermis maar beregezellig. 1 avondje was voor Milan en 1 avondje voor de ouders en oma en opa. Het avondje voor Milan was minder geslaagd. Bij elke attractie probeerde hij luidkeels boven de herrie uit te komen. Hij deed echt zijn best;-)
Het ander avondje was wel geslaagd. De sfeer zat er in ieder geval goed in en we kwamen vele oude bekenden tegen. Oma en opa zijn wat eerder naar huis gegaan, omdat ze het tempo niet bij konden benen. Het speelde natuurlijk ook mee dat oma Ine en opa Karel Milan op tijd naar huis hebben gebracht voor ons.Het weekend zijn we bij Carli en Pascale op bezoek geweest. Te veel gespreksstof voor 1 avondje. Veel te kort dus:-) De kids hebben zich uitgeleefd door mooie tekeningen voor ons te maken. Op ons (zelf opgeknapt) 'logeerkamer' krijgen ze in ieder geval een mooi plaatsje.
Dinsdag hebben we de Ikea bezocht en dat duurde en duurde..... Wat bleek? Buiten ons medeweten hebben Han en Ingeborg met de kids geregeld dat we daar op bezoek kwamen. Ingeborg heeft weer heerlijk ( Mexicaans) gekookt en ook hier hadden we een reuzegezellige avond. Als verrassing kregen we voor ons 25 jarig huwelijk en het Abraham-gebeuren ieder een schitterende horloge. Achterop het horloge van Ella staat 'HET' gegraveerd en bij Erik ' MAG', met daarbij natuurlijk H&I............ dus Mag het? Ja, het mag:-). We zijn er in ieder geval apetrots op!