woensdag 22 september 2010

Klaar om naar huis te gaan.

Het was heerlijk om 3 weken in Nederland te zijn en hebben volop kunnen genieten van ons kleinzoontje met zijn ouders. We voelden en voelen ons thuis in hun huis. Voor iedereen was het een geslaagde tijd met iedereen zijn/haar vrijheid. Hieronder een klein overzicht van onze laatste weekindeling.

Afgelopen zondag zijn we met z'n tweetjes nog eens naar de voetbalkantine geweest en hebben ons eens goed laten gaan;-) Er waren enorm leuke gesprekken en de spelers hebben zich van hun goede kant laten zien.
Maandag mochten we nog even langs de tandarts, die bij elk bezoek aan Nederland tijd maakt om ons gebit te controleren. Gelukkig geen gaatjes en na een grondige reinigingsbeurt van ons gebitten kunnen we er weer een tijdje tegen.
Gisteren hebben we ons snelheidsrecord verbroken. 50 meter per uur! Wil je weten hoe? Gewoon 1 dag shoppen in Tilburg met onze dochter. Slopend gewoon;-)
Vandaag hebben we geen bal gedaan en gewoon eens voor de buis gehangen. Afgelopen weken zijn we wel tot de conclusie gekomen dat we die niet missen.
Van  medezeilers hebben we onderweg 1400 eBooks gekregen en konden we er niet onderuit een eReader te kopen. Ella's moeder heeft ons er 1 cadeau gedaan. Deze Bebook gaat ons enorm veel ruimte besparen en veel leesplezier geven. Vandaag hebben we alle boeken geordend en overgezet op de Bebook.

Tja, aan alles komt een eind en morgen komt er weer zo'n dag van 'afscheid'. De kids brengen ons naar het vliegveld en als alles een beetje meezit zien we onze Vrijheid rond 6 uur tegen de avond. We kijken er erg naar uit en ook weer om verder te gaan.