dinsdag 14 december 2010

Nieuwe accu's geplaatst.

Onze herhalingsspuit (Havrix) tegen Hepatitus A zat er weer aan te komen. Eerst wilden we bij een dichtstbijzijnde ziekenhuis informatie vragen, maar daar stond een enorme rij. Dan maar even informeren bij een apotheek. Daar bleek dat je daar spuiten moet bestellen en daarmee naar een doktor moet gaan om de spuit te laten zetten. Omdat Paulien doktersassistente is geweest, had ze de eer dat wij bij haar met de billenbloot gingen. Voorlopig kunnen we er weer tegen.

Detlev heeft vandaag de accu's gebracht en ze zijn geplaatst. Op de tweede foto zie je spullen staan die in de achterkajuit thuis horen. En dat is nog maar 1 helft!
Elke keer als we iets willen pakken wat achterin staat of bij de accu's willen is het ruimen geblazen. De hele boot staat dan op z'n kop, maar we worden er handig in. In een uur tijd is alles uit- en ingeladen. Omdat we toch bezig waren met de accu's te vervangen hebben we meteen centrale blokken geplaatst voor de + en de -. Ook alle bedradingen en de connectoren zijn vervangen. Tevens is elke accu stevig vastgesjord en staat de bank ook nog eens klem tussen houten blokken. Weer een klus die de hele dag geduurd heeft.......