maandag 28 februari 2011

Vrijheid staat op zijn kop.

De boot staat werkelijk op z'n kop. We hebben de koffer tevoorschijn gehaald en zijn bezig deze vol te stouwen. Ondertussen komen we echt van alles tegen. Een overvloed aan winterkleding die we niet meer nodig hebben, oude boeken, zeekaarten van Zuid Amerika. Vele overbodige kilo's dus. Weg ermee!
De laatste dagen eten we ' bakkistvoer'. Onze voorraad zal ook beetje bij beetje in moeten slinken om de boot van vele kilo's te  bevrijden. Dat komt zeker de vaareigenschappen ten goede.
Mogen prepareren we Vrijheid zodat ze de komende 2,5 week goed vast ligt en 's avonds pakken we de laatste bus naar het vliegveld. Daar zullen we ons nog enkele uurtjes moeten vermaken voordat het vliegtuig vertrekt. We hebben er veel zin in en kijken er naar uit om Nanda, Koen en Milan weer te zien. Ella's ouders zien we weer en we maken weer gezellige avonden met onze vrienden;-).
Bij Koen en Nanda is Dewi bevallen van 5 puppy's die nu 2 weken zijn. Ook erg leuk om dat mee te maken. In ieder geval zullen we ons zeker niet te vervelen.