zondag 24 april 2011

Pasen op de boot.

Vandaag was het voor ons doen een koude paasdag. Overdag bewolkt en slechts 22 graden. Deze week hebben we genoten van de warme zon en hebben elke dag wel enkele uurtjes op het strand kunnen liggen. Playa de las Canteras ligt ten noorden van Las Palmas en is zeker 3 kwartier lopen. Het ligt daar vol met toeristen en daar vinden we geen bal aan. Playa de las Alcaravaneras is een strand op 2 minuten loopafstand van hier en waar alleen maar de locals liggen. Hier voelen we ons wel thuis. Onze Spaanse taal gaat met stappen vooruit.
Playa de las Canteras

Playa de las Alcaravaneras

Als we na het zonnen in de kuip zaten hadden we net even genoeg van de zon. Omdat de zon dan lager staat kunnen we niet in de schaduw zitten om bij te komen. Paasdag werd zo een naaidag.
De Singer en stof werd tevoorschijn gehaald en zo hebben we afritsbare zonneflappen voor op de bimini gemaakt. Omdat we toch bezig waren hebben we ook een flap gemaakt die we aan de voorzijde van de bimini kunnen ritsen en zo over de buiskap kunnen laten vallen. Fijn voor net iets meer schaduw, maar zeker zo houden we regen uit de kuip.