zondag 29 mei 2011

Ken je deze nog?

Vorig jaar hing de boot vol met Abraham-ballonnen, weet je nog? Vannacht doezelde ik (Erik) wat en dacht een engeltje te horen zingen: ' Happy birthday to you'. Nee, het was Ella die mij eraan herinnerde weer een jaartje ouder te zijn. Weer een jaar wijzer, wat voel ik me toch een wijze en een zeer gelukkige man;-).

Dit klein ventje komt nog maar net om de hoek kijken en heeft nog een hele levensreis te gaan.
Gisteren zijn we naar het vliegveld gebracht door de kinderen. We hebben weer enorme gezellige weken  gehad en hebben erg veel gelachen. Tja, aan alles komt een einde net als deze vakantie.
Na 4,5 uur vliegen kwamen we aan in Las Palmas en hebben de bus genomen naar San Telmo. Van daar uit moesten we nog een half uur lopen richting de haven. Op zich niet erg, maar met 20 kilo bagage op je nek is een half uur lang.
Bij aankomst in de haven moesten we toch wel even goed kijken. Is Vrijheid van kleur verandert? Nee, we hoorden achteraf dat er verschillende Sirocco's ( winden vanuit de Sahara) zijn geweest en de boot oranje heeft gekleurd. Na een uur poetsen lag ze weer te blinken in de box.
Voor ons was het een zware dag en lagen op tijd in ons mandje.