donderdag 2 juni 2011

Ella de weg kwijt?

'Erik waar gaan we nu naar toe?' Ja ja, of ze dat niet weet. De afstanden op het boordje zijn duizelingwekkend en stijgen haar naar het bolletje. Of zou het komen door de zon? Gek wijffie!

Deze week moesten we een beetje acclimatiseren. Een dag na aankomst was het weer dik 30 graden en dat was weer even wennen ook al is en was het lekker weer in Nederland en niet te vergeten in Belgiƫ ;-) Van drukte in stilte, herken je dat? Wij wel. De afgelopen weken waren beregezellig en onze dochter is altijd goed aanwezig;-) Tja, aan een appelboom groeien ook geen peren.

Afgelopen dagen hebben we ons bezig gehouden met verschillende zaken. Er zijn is nog wat geklust aan de boot en hebben wat boodschappen ingeslagen. Er moesten nog wat zaken van hieruit geregeld worden en zijn klaar om naar de Azoren te vertrekken. Er staat nog steeds wind uit de verkeerde richting en we moeten geen haast maken omdat de havens van de Azoren in de maand juni propvol liggen met zeilboten die vanuit de Bahamas komen om weer naar Nederland te gaan. Voor sommige een einde van een prachtig rondje Atlantic.

Omdat we enkele natuurschone plekken van dit eiland nog niet gezien hebben gaan we morgen een auto huren voor 1 week. Onderweg naar de leasemaatschappij kwamen we een soort cabriolet tegen. Zo'n auto gaat het dus niet worden. Van APK-keuringen hebben ze hier niet van gehoord.
Het is tijd om erop uit te trekken en de dikke Canonlens weer eens te voorschijn te halen! Wordt vervolgd........