zaterdag 9 juli 2011

Flexibel.


Een van de grote voordelen van onze reis is dat je leert enorm flexibel te zijn en je plannen steeds bij kunt of moet stellen.
De laatste maanden hebben we enorm veel met elkaar gesproken. O.a. over hoeveel stress we in het begin hebben gehad door 2 verhuizingen, het werken aan de boot, het ontslag nemen en wat het meeste impact op ons heeft gemaakt.....als beginnelingen starten aan een grote reis. Deze druk heeft er o.a. voor gezorgd dat we beiden, met name Ella, achter bleven met het verwerken van alle indrukken. Dit heeft er weer toe geleid dat we een keuze moesten maken die jullie bekend is. We waren gewoon niet rijp om de oversteek te maken.

Afgelopen periode heeft ervoor gezorgd dat we weten waar we staan en wat we NIET willen. De Canarische Eilanden mogen dan wel mooi zijn, maar we die hebben we echt wel gezien ( met uitzondering van nog 3 eilanden). Ella is helemaal tot rust gekomen en straalt dat zelfs uit als we hier aan het zeilen zijn. Dat alles heeft er toe gezorgd dat we onze plannen hebben bijgesteld. We komen in de Azoren. Hoe? Gewoon onze site bijhouden, dan lezen jullie dat vanzelf wel;-)