zondag 14 augustus 2011

We zijn weer thuis;-).

Gisterochtend hebben we Milan voor de laatste keer van onze vakantie uit zijn bedje gehaald. Elke keer riep hij 's ochtends: Hé, oma of opa en zelfs Ella. Zo geeft hij aan eruit te willen. Het is echt een heel lief kereltje! Het afscheid nemen was weer niet leuk, zeker nu omdat het voor een langere tijd zal zijn....
Tijdens het landen op Gran Canaria konden we goed zien dat het hard waaide. Kijk maar eens op de foto naar al de brekende golven. Voor ons was dit de eerste keer dat we dit vanuit een vliegtuig zagen. Het vliegtuig hobbelde deze keer ook flink richting de landingsbaan.Niemand werd zeeziek;-).
Nu zijn we weer thuis op onze Vrijheid. Vandaag kreeg ze weer een grondige poetsbeurt en straalt ze weer. Momenteel niet in het zonnetje, al is het 27 graden. HEERLIJK!!!
Bij aankomst hing er een kaartje aan onze boot van SY Gabber ( Ernie en Erik).We hebben hen eenmaal ontmoet tijdens een vertrekkersbijeenkomst en hebben zo nu en dan gemaild. Zij liggen nu ook in Las Palmas en we gaan ze 1 deze dagen opzoeken.
Dit was het weer voor even;-)