dinsdag 6 september 2011

Uno otro semanas aqui.

De schroefas is gisteren gearriveerd maar moet nog conisch gedraaid worden. De baas van het bedrijf baalt dat het werk nog niet klaar is en de vissers willen dat we nog blijven. Deze haven is een echte vissershaven en er liggen wat motorbootjes van de locale bevolking hier. Passanten krijgen hier geen toestemming om te mogen overnachten.
Toch willen ze voor ons een uitzondering maken en hebben voorgesteld dat we hier nog 1 week kosteloos mogen blijven. Of we mochten aan een vissersboot liggen of aan een plaats aan de steiger. Zeg het maar? Donderdag is er een groot feest in een plaatsje Terror en we zouden het leuk vinden als jullie ook mee gaan. En mochten jullie boodschappen willen doen, dan mogen jullie een auto van iemand hier mee nemen. Willen jullie meer van het eiland zien, neem mijn wagen maar mee……… Het is eigenlijk met geen pen te beschrijven ( wat we straks wel willen proberen als we meer tijd en gemakkelijker internet hebben ) wat we hier mee maken. De mensen zijn hier ongelofelijk vriendelijk. We hebben hier heel wat vrienden gemaakt en daarom hebben we het aanbod niet geweigerd.
Zaterdag zijn we weer eens uitgenodigd voor een bbq en werd een verse tonijn van bijna 10 kg gefileerd. Nog maar niet te spreken wat er verder op de bbq kwam te liggen. Het eten was super! Zondag was het een rustdag voor ons en hebben we wat liggen zonnen en gesnorkeld. Ook onder water is het prachtig en zijn duizenden vissen te bewonderen. Ondanks we hard hebben moeten werken genieten we met een grote G.