donderdag 24 november 2011

Flink geschommel.

Afgelopen nacht hebben we slecht geslapen omdat swell ( golven) de baai binnen liepen. We zijn zoiets wel gewend, maar deze nacht schommelde Vrijheid steviger. Alles went;-).
Gisteren hebben we heerlijk gezwommen in het warme zeer helder water hier. Onvoorstelbaar, de feestdagen komen er aan, in Nederland is het koud en wij liggen hier aan een blue lagoon. Het is heel wat frisser dan in Gambia, maar wel heerlijk bijkomen.
Nadat we ons gisteren gedoucht hadden zagen we een dinghy voorbij drijven. Engelsen die een eindje voor ons liggen hadden blijkbaar geen goede knoop gelegd.. Door de stevige wind dreef de dinghy af. Tijd om actie te ondernemen;-) Erik sprong in het water en zwom full-speed naar de dinghy, klom in de dinghy en gelukkig zat het sleuteltje nog op de bb-motor. De eigenaars hadden niks in de gaten en keken vreemd toen Erik in hun dinghy aan kwam varen. Ze waren erg gelukkig met deze reddingsactie en na een lekker wijntje werd Erik weer afgeleverd op Vrijheid. Morgen gaan we naar Palmeira om ons in te klaren.