vrijdag 18 november 2011

Stempel in paspoort.

Vandaag zijn we samen met Mamud met een bushtaxi naar Brikama gegaan. Daar is een Immigration Office waar we ons uit wilden klaren. Een stempel hadden ze daar wel, maar wilden ze niet geven en stuurden ons naar Banjul. Met een andere taxi, een oude Mercedes waarin 35 gepropt werden, zijn we naar Banjul gegaan. Je moest niet omhoog kijken, want anders viel er stukken roest in je opgen. De reis duurde een uur, maar we hebben een enorm mooie trip gehad.
Nu reden we langs het rijke gedeelte van Gambia en we keken naar enorm grote huizen. Er was niks te vinden van het arm Gambia.
Bij het havenkantoor kregen we heel vlug de benodigde stempels in onze paspoorten en morgen vertrekken we vanuit Lamin Lodge om naar Cabo Verde te gaan, een tocht die 4 dagen gaat duren. Morgen gaan we weer afscheid nemen, de rode draad van onze reis. De zus van Mamud heeft pindakaas gemaakt en vanaf morgen eten we weer iedere dag pindakaas met brood;-).
We kijken er naar uit om weer op zee te zijn. Hopelijk meer wind, hopelijk niet zo bloedheet als hier. Gambia was a very nice experience!

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com