vrijdag 11 november 2011

Tabirere Creeck.


Vanmorgen eens niet gewekt door vogels, hippo's of apen. Een ander grootst fenomeen was vanmorgen 6 uur de oorzaak.
We zagen aan de ene kant de volle maan met wat later een opkomende zon. Vreemd gezicht;-). Tijd om het anker op te halen en de maan te volgen. Op naar de Tabirere Creeck waar het ons de vorige keer zeer goed bevallen is. Lekker een dag rust, zalig.
Een groter fenomeen waren de dolfijnen die later in de ochtend met ons mee zwommen. Elke keer bekijken we deze prachtige beesten met grote bewondering.
We liggen nu weer op een fantastische plaats. De boot moest hoognodig wat geruimd en gekuisd worden, dus een mooie gelegenheid. De temperaturen zijn iets beter dan verder land inwaarts, nog heet. Rond het middag uur kwam er een vissersboot voorbij die vis aan ons wilde verkopen. Ze lieten 1 baars zien die veel te groot was voor ons tweeen. Helaas, misschien een andere keer;-)
Vandaag hebben we genoten van de stilte, de fluitende vogels. Er is heel veel informatie gelezen over onze verdere plannen en tussendoor is er natuurlijk ook weer aan de boot gewerkt. Gelukkig is het hier zilt water zodat we ook een sprongetje hebben gemaakt in de kreek. Een heerlijke afkoeling.
----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com