donderdag 15 december 2011

We zijn uitgeklaard.

Gisteren liepen we in Mindelo en zagen mensen lopen met Italiaans schepijs. Tijd om op onderzoek te gaan en binnen de kortste keren liepen we een ijssalon binnen. Wat kan een ijsje na zo’n lange tijd toch heerlijk smaken!
We zijn ook al uitgeklaard bij Immigrations en Policia Maritima. Hierna hebben we op de markt flink wat fruit en groenten in kunnen slaan. We zijn bijna klaar voor vertrek. Vandaag moeten er nog wat voorbereidingen getroffen worden en willen eind deze middag klaar zijn zodat we wat rust kunnen nemen. Morgen proberen we een beetje uit te slapen en maken ons rustig klaar om te vertrekken. Althans dat zijn de plannen;-).

Gisteravond zijn we samen met Bart en Birgit ( sy Dikke Druyff) op de borrel geweest bij Fred en Marian ( sy Kostat). Tja en als het gezellig is wordt het vanzelf laat. Het was heel erg gezellig zonder stoere zeemanspraat of ouwe wijvenpraat;-) Vanmorgen werden we gewekt door bakker Bart die heerlijke verse broodje in de kuip smeet. Vandaag doen we het heeeeeel rustig aan;-).