dinsdag 21 februari 2012

Carieb gevoel.


We hebben het echte Carieb gevoel. 's Morgens staan we vroeg op en plonsen het water in, even afspoelen met zoet water, laten drogen en we genieten van ons ontbijtje met een fantastische uitzicht.
In deze baai heb je een aanlegsteiger voor dinghy's, een luxe! Het inklaren verliep vlot, water halen is een makkie en er is een Budget Marine Store vlakbij. We hebben daar Duty-free wat spullen kunnen kopen o.a. een hele mooie pilot van Chris Doyle.
Er is ook een erg goed pizza-restaurantje in de buurt. Na 2 ,garlic-lovers, te hebben gegeten hadden we en geen last meer van muggen en niet van de bla-bla  Amerikanen;-).
Vanmorgen hebben we het anker opgehaald en liggen nu vlakbij Grand Ans Bay.. Klik maar eens op 'positie' op de homepage. Het is een verboden gebied om te ankeren. Reden voor dit verbod is dat er schade aan het koraal is ontstaan door het ankeren. Volgens ons liggen we net buiten dit gebied en zijn de koralen te zien op zwemafstand. In ieder geval is het water zo onvoorstelbaar helder dat we het anker op 6 meter diepte zien liggen.Aan de ene kant zien we de Grand Ans Bay en aan de andere kant een grote aanlegsteiger waar cruiseschepen duizenden toeristen losgelaten worden in St. George.