maandag 28 januari 2013

The boat with the pink bottom.Na 2 weken zijn we aardig bekend hier. Mensen kennen ons als van de 'the boat with the pink bottom, the only one in Trinidad' en er wordt dan heel wat afgelachen. Zelfs Ella heeft hier al een bijnaam; 'the white woman with a black ass' ;-). Al om al hebben we het reuze naar onze zin hier.
De locals hier gaan we teleurstellen en zetten het onderwaterschip in een nieuwe antifouilling, roze is hier niet aanwezig. En Ella's kontje wordt met de dag kleiner;-).

Dit weekend hebben we het onderwaterschip onderhanden genomen en is nu roze met grijze stippen. Ook de helmstok, onze stuur, was nodig aan een refit. Na 4 uren schuren was de helmstok mooi kaal. Van anderen hadden we het advies gekregen om de helmstok in de epoxy te zetten. Dat viel tegen! Giet-epoxy is toch wat dikker van lak en was moeilijk te verven. Het resultaat is ook niet wat het moet zijn dus daarvoor zoekt Erik nog een oplossing.Ach, zo blijven we bezig. We nemen de tijd en willen Vrijheid goed aanpakken zodat we de komende tijd daar geen omkijken meer naar hebben en straks volop kunnen genieten van onze vrijheid.