maandag 11 februari 2013

Aardbeving, Bake and Shark en big asses.

Eerst het belangrijkste: Gisteren was ons ventje jarig. Milan is alweer 4 jaar geworden. Net op die dag werkte de router hier niet meer en was het kantoor gesloten. Lezen kan hij nog niet, maar papa en mama zullen hem een kus voor zijn verjaardag van ons hebben gegeven. Anders hebben oma  en opa Bladel dat wel gedaan;-).
Zondagnacht werden we rond 01:00 uur allebei letterlijk wakker geschud in ons bedje. Wat was dat nu? De boot schudde flink. Een aardbeving! Het duurde enkele seconden en onze Vrijheid lag weer stil. De volgende dag hoorden we van meerdere mensen dat het inderdaad een aardbeving was (http://earthquake-report.com/2013/02/10/strong-earthquake-offshore-sucre-venezuela-on-february-10-2013/). Een ervaring rijker. De feestgangers in de buurt hebben onder invloed van rum weinig gemerkt.;-).

We hebben Bake and Shark gegeten. Populair eten wat in Trinidad en Tobago bij kraampjes aan straat verkocht worden. We hadden er al van gehoord en standjes bij het O2-park hier verkochten ze, dus proberen. Echt heerlijk zo’n broodje met gebakken haai.Weer een ervaring rijker.
Erik heeft altijd een voorkeur gehad voor negerinnen. Daar is hij nu een beetje van genezen. Na het eten van het broodje kwamen we 2 dames tegen met big asses. Het blijft bij deze ervaring;-)
Na het verwerken van deze dip heeft Erik eindelijk de gashandel vervangen. Na het uitslijpen van een gat, primeren, het monteren van de handel en afstellen, gat verder afdichten met epoxy en 2 lagen schilderen met lak, zit dat ding eindelijk op zijn plaats. Een klus waar vele uren in hebben gezeten met het nodig gegodver.
Uiteindelijk is nu alle gereedschap en andere zooi in de kuip opgeruimd. Nu nog de bekabeling van de zonnepanelen vervangen en Vrijheid is klaar! Klaar om het water in te gaan. Voor ons nu tijd en rust om carnaval te vieren. Het introduceren in een band is helaas niet gelukt en we gaan het zelf opzoeken. Onze ervaring hierover volgt.