vrijdag 8 februari 2013

Gepolijst, in de was gezet, 'carnival'? EN onze visa!

We zijn enorm blij! Vrijheid is gepolijst en in de was gezet. Deze karwij hebben we niet zelf geklaard, maar een jongen ( Robby) wilde dat voor ons doen voor omgerekend €50 inclusief de materialen. Hij is ruim 7 uren bezig geweest om Vrijheid weer te laten stralen en het resultaat mag er wezen.
Er moeten nog wat kleine onderhoudsklusjes gedaan worden maar dat mag geen naam hebben. Vrijheid kan het water in, alleen is er een klein probleempje. De lift werkt niet, al bijna 4 weken niet! Er is wel een monteur geweest die de motor weer als een zonnetje liet lopen, maar de dag daarna wilden ze zelf de motor eens afstellen. Contactpunten afstellen met als voelermaat een schroevendraaier, jaja. Daarbij hebben ze weinig zin iets te doen zo voor carnaval. Hier heeft een tijdsbestek een vermenigvuldigingsfactor van 3.

Gisteren heeft Chris ons een voorstel gedaan om 'carnival' te vieren. Hij gaat hiervoor vandaag zijn best doen en heeft zijn familie ingeschakeld om te proberen ons in een band te loodsen. Hij heeft wilde plannen met ons en de komende dagen weten we daar meer over te vertellen. Gaat het door, dan wordt dit onze meest bijzondere carnaval ooit door ons gevierd!

Vanmorgen hoorden we ' Hi there, i have your visa'. Nu al? Ongelofelijk, binnen 5 dagen na aanvraag hebben we onze USA-visa!. Tip voor andere cruisers: Vraag deze visa in Trinidad aan.