zondag 16 juni 2013

Horta.


Misschien dat jullie het vreemd vinden dat we even niets van ons lieten horen. Dat heeft een reden, namelijk dat we onderschat hebben wat de gevolgen van de reis zijn. Ella vol stress en Erik die zeer weinig geslapen heeft. De boot heeft niks geleden , wij wel.
Donderdag na aankomst hebben we ingeklaard en kregen zelfs een box toegewezen  ipv aan de kade te moeten liggen. Ze liggen hier 4 rijen dik aan de kade!
Hierna hebben we de boot wat opgeruimd en alles bij elkaar duurde de hele dag. 's Avonds werden we uitgenodigd om een biertje te komen drinken op een boot, waarna we iets zijn gaan eten. Helemaal fout! Niet door het ene biertje wat we dronken, maar de vermoeidheid speelde zo'n parten dat we niet konden slapen. In plaats daarvan ontstond er onweer aan boord;-). Vrijdag: de hele dag de boot gepoetst, wat een stofbende! Erg veel werk.
Resultaat: Vrijdagavond onweer aan boord;-). Erik kwam Harry, een timmerman, tegen waarvoor hij ooit een website gemaakt heeft. Harry bood aan dat Erik een vaan van hout voor Albycootje kon maken in zijn werkplaats. Zaterdagochtend heeft hij een schitterende vaan gemaakt en Ella heeft de enorme was en boodschappen gedaan. Resultaat; Oververmoeid!
Hierna volgde een spoedoverleg aan boord met als conclusie: Wat zijn we stom geweest om niet aan onze vermoeidheid toe te geven en echte rust te nemen. Niet een stap terug maar enkele stappen terug.
De persoonlijke berichtjes komen nog wel, de foto's van de reis krijgen jullie nog wel te zien. Volgende week dan;-).