woensdag 19 juni 2013

Weer heerlijk genieten.

De dagen van rust nemen hadden we echt nodig. 's Avonds een wijntje, daarna op tijd naar bed en eruit zoals het uitkomt. Al staan we nog steeds vroeg op;-). Vanaf gisteren voelden we ons weer toppie en zitten we allebei weer lekker in ons vel. Ella poetst weer alsof ze nesteldrang heeft;-)  We klussen weer lekker aan de boot en gaan wat rondwandelen op dit mooie eiland. We zullen ook nog een auto gaan huren om meer van dit mooie eiland te zien. En heel soms hebben we een logeetje, het hondje van Harry (www.GoodatWood.eu).
We hebben ook contacten met andere 'lotgenoten' die we op het netjes hoorden. Van een van hen kregen we foto's die zij van ons gemaakt hebben voordat we Horta bereikten. Ook de foto die we hier geplaatst hebben. Ja, dat bootje in het midden is Vrijheid;-)

Voor het verder verhaal klik hieronderWe hebben ook foto's geupload van de oversteek die je rechts onder 'nieuwe foto's' kunt aan klikken of onder het tabblad ' Fotomap'.
Het blad van de windvaan is helemaal klaar. We wilden hier een beugel/klem van aluminium laten lassen, maar de kosten zijn bijna net zo hoog als een nieuwe bij Windpilot. Omdat Albycootje ons zo van dienst is geweest hebben we een nieuwe besteld die binnen een week hier moet zijn.
Vandaag zijn we ook begonnen aan onze tekening op de muur van de haven van Horta. Het is gebruikelijk dat overstekers een tekening maken, want dat brengt geluk. Er staan hier duizenden tekeningen waar Horta om bekend staan. Dus veul geluk;-).