dinsdag 2 juli 2013

We kunnen verder!

"Kijk eens Erik wat ik in mijn handen heb", riep Ella toen ze 's middags weer bij het kantoor ging kijken. Dat deed ze overigens 2 keer per dag! Het onderdeel van Windpilot voor Albycootje is er. Eindelijk na twee weken.
We hadden hier met iemand al geregeld dat we zijn onderdeel konden krijgen en hij het nieuwe als deze aan zou komen, maar hij kreeg de steun er met geen mogelijkheid af. Iemand anders was ook bereid ons te helpen, maar nu hoeft dat niet meer.
's Morgens hadden we al boodschappen in huis gehaald, diesel getankt en Erik moest ook het (koude) water in om te controleren of het logwieltje niet vast zat door een of ander zeediertje. Hierna is Albycootje weer voorzien van zijn 'poot'.

Albycootje en wij zijn klaar. Klaar om weer een oversteek te maken richting Engeland maar nog meer klaar om naar huis te gaan. Nu met onze woning;-) Het naar huis gaan vinden we echt spannend. De oversteek eerlijk gezegd niet, we weten wat ons te wachten staan en hoe we moeten handelen. Zelfs Ella heeft geen spanning, nog niet;-). Morgen gooien we de trossen los!