dinsdag 15 mei 2012

Moeizaam, maar we hebben plaats gevonden op Trinidad!

Het valt allemaal niet mee een plaats voor Vrijheid aan wal te vinden. We bellen en mailen heel wat af en zitten vaak van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bij SHRIMPY'S. Deze plek wordt gerund door Mike en zijn vrouw Sally die zeer behulpzaam zijn. Het is een soort cruisers-bijeenkomst met alle faciliteiten. Snel internet tot aan de was laten doen. Perfect!
Op e-mails wordt  niet altijd gereageerd en bij bellen niet altijd opgenomen. Grenada? Alles vol. Bel je dan wordt er gevraagd te e-mailen en visa versa. De prijzen zijn overigens ook vrij prijzig. Ook de verzekering heeft een polisvoorwaarde waarin staat dat de marina 24 uur per dag bewaakt en deze omheind moet zijn, dus het valt niet mee. Dan nog elke dag dik een half uur heen met de dinghy en weer terug. Zeer tijdrovend! Gelukkig zien we ter afwisseling wel eens leguanen aan de kant. Of ze zwaaien of steken een middelvinger omhoog;-).
Maar we hebben eindelijk een veilige plek gevonden bij een zeilvereniging op Trinidad. We moeten lid worden en kunnen dan zeer voordelig gebruik maken van hun faciliteiten, waaronder ook het opslaan van onze boot;-). Morgen vliegtickets regelen en we kunnen deze week Sint Maarten verlaten.