maandag 6 mei 2013

Ella jarig en we zijn op Nevis and St Kitts

Zondagochtend eerst een lekker plonsje in zee en niet veel later zeilden we richting Nevis. Het was weer een hele mooie zeildag met lekkere wind en weinig golven. Dit hebben we vorig jaar toch wel gemist;-). In ieder geval is het heerlijk zeilen zo en de meeste tijd is het zelfs fun om op het handje te zeilen. Zeker als het begint te regenen en je van moeder natuur een gratis frisse douche krijgt.
Nadat we Montserrat net verlieten hoorden we de lijn van de reel aflopen en konden we een tonijn van een halve meter in onze kuip krijgen. Weer twee dagen tonijn eten, heerlijk!

Lees even verder door hieronder te klikken.

We kwamen vlak langs Redonda, een onbewoond eiland waar geen ankermogelijkheden zijn en je eigenlijk ook niet gemakkelijk op het eiland kan komen. Het is een mooi eiland om te zien.

Enkele uren later kwamen we aan op Nevis en vandaag..................

Ella is jarig;-)

En wat kreeg ze als kado? In ieder geval iets lekkers;-), maar buiten veel regen en onweer. Daarom zijn we verkast naar een mooiere ankerplek en kwamen we langs exclusieve resorts. Onze ankerplek is exclusiever al beseffen de gasten dat daar niet;-).