woensdag 16 juni 2010

Met vakantie in Nederland.

]

Zaterdag zijn we met regen vertrokken in Spanje en kwamen met zon aan in Nederland (De waterkering was goed te zien foto 1). Overal hingen Nederlandse en oranje vlaggen, wat een verwelkoming!
Koen, Nanda en Milan kwamen ons vanaf Schiplhol ophalen waarna we bij de ouders van Ella zijn geweest. Die waren natuurlijk weer dolgelukkig ons te zien en we zijn verwend tot en met. Speciaal nieuwe haring in huis gehaald met vele andere lekkernijen. Lekker!
We slapen bij de kinderen en ook daar worden we volgepropt met lekkernijen. De kilo's die we onderweg zijn verloren vliegen er weer aan:-).
Elke dag is bijna volgeboekt door onze dochter. Van shoppen tot een kleine wereldreis in de Efteling.
We genieten! Van het samenzijn met onze kids, vrienden en familie. En?............ natuurlijk van het weer! In Spanje was het geen weer om over naar huis te schrijven en hier is het tenminste droog en schijnt de zon.
Maar we genieten echt enorm van ons kleinzoontje Milan. Hij herkende ons meteen bij aankomst en hij groeit als kool. Heerlijk gewoon zo'n ventje! Voor ons een reden om regelmatig eens met vakantie naar NL/BE te gaan.