dinsdag 22 juni 2010

Terug in Spanje.

Gisteren zijn we gearriveerd in Spanje. Koen en Nanda hebben ons afgezet op het station en weer komt dan het moment van afscheid. Je went er nooit aan en eigenlijk maar goed ook.
De trein, waarmee we naar Schiphol wilden gaan, stopte in Leiden vanwege een wisselstoring. Er werd omgeroepen dat iedereen uit moest stappen en dat de NS er alles aan doet om bussen in te zetten. Dat kon zeker nog een uur duren. Wat een service!
Ongeveer 40 mensen liepen met hun koffers richting het busstation en slecht 8 man bleven even op het perron wachten of er nog iets omgeroepen werd. Naast ons stopte een stoptrein waar ook Schiphol op stond en een conducteur riep dat deze wel bij Schiphol stopte. 8 man op tijd richting Schiphol en 40 man........??
Rond 4 uur waren we weer 'thuis' en hebben eerst de boot eens laten luchten. De propvolle koffer hebben we leeg gehaald en hebben een mager hapje gegeten. Is trouwens ook hoognodig met die aangekomen kilo's.
Rond 10 uur lagen we in ons mandje en hebben de klok rond geslapen!  Alles bij elkaar geeft toch wel veel onrust. Het ontslag nemen, huur opzeggen, op de boot wonen, van alles regelen voor het vertrek, de bezoekjes, het afscheid nemen, het wennen van het ander leven en nu weer van Spanje-NL-Spanje enz. enz.............. Het is erg vermoeiend.
Overmorgen gaan we weer verder en gaan de ria's ( eerst Ria de Camarinas) bezoeken. Morgen staat er namelijk nagenoeg geen wind. Geen wind, geen fun;-)
Het weer momenteel is wel heerlijk hier en de verwachtingen zijn dat het de komende week tegen de 30 graden gaat worden. Tijd om eens lekker te rusten en te genieten.

We hebben een prepaidkaart gekocht en het gsm-nummer is te vinden onder het menu: Contact.