woensdag 13 oktober 2010

Agadir.

Gisteravond kwamen we rond half 10 aan in de marina van Agadir. We waren en zijn nog steeds stikkapot ;-). De rit was niet echt inspannend en we werden weer eens begeleid door dolfijnen, zagen een springende zwaardvis en vliegende vissen...... Dat was dus boffen!
Na onze aankomst kregen we eerst bezoek van een delegatie Politie- Gendarmerie en Douane. Ze wilden dat we meegingen om formulieren in te vullen zodat anderen de boot konden inspecteren. Niet dus! We wilden bij de controle zijn en zouden daarna meegaan. Zo gezegd, zo gedaan.
In ieder geval zijn we nu blij dat we in schoon water liggen zonder de stank van rottende vissen. Ondanks dit is het bezoek aan Marokko zeer goed bevallen. Binnenkort maken we een samenvatting van onze bevindingen en plaatsen een fotoreportage onder de fotomap zodat je een indruk krijgt van het mooie Marokko en de zeer vriendelijke Marokkanen.
Gisteren heeft Rene 2 bonito's gevangen en werden we uitgenodigd op een lekker etentjes. We hebben echt gesmuld en na wat wijntjes lagen we KO in ons mandje.
Vandaag gaan we Vrijheid onderhanden nemen. Ze zit onder het smeer en roet. Het is er bijna niet vanaf te krijgen. Binnen zal ze ook wel onder het roet zitten van de vissersboten die eergisternacht massaal uitvoeren.
Voorlopig vervelen we ons niet:-) 


Bij de laatste 3 verhalen hebben we enkele foto's geplaatst. Zo heb je een kleine indruk van onze belevenissen.