zondag 27 maart 2011

We zijn thuis;-).

Het was weer even omschakelen zo van een gezellig druk gezinnetje naar het weer met zijn tweeën zijn. We hebben echt genoten van het samen zijn met de kids en met Milan. Voor hem was het in het begin een beetje onwennig dat wij bij hen in huis waren, maar later liet hij duidelijk merken dat wij zijn oma en opa zijn.
Het afscheid nemen is ook iets waar we nooit aan zullen wennen. Of het nu van onze kinderen is of van goede vrienden...... het blijft moeilijk.
Nu zijn we weer thuis op onze Vrijheid. Het is wel even vreemd om zo vanuit Nederland binnen 5 uur weer thuis te zijn. Tijdens onze wandeling van het busstation naar de haven, schoot de rugzak open en viel de laptop met een flinke smak op de grond. Eigenlijk precies op een hoek. Elke normale laptop zou aan diggelen gevallen zijn, maar onze Toughbook kan gelukkig tegen een stootje.

De temperaturen hier zijn wel aangenaam met overdag 22 graden. Lekker om weer even te wennen, maar voor ons mag het nog warmer zijn en dat weer gaat er aan komen. Vrijdag wordt 30 graden voorspelt en zaterdag zelfs nog warmer!