zondag 17 april 2011

Een jaar later.

Het is vandaag precies een jaar geleden dat we de trossen van Vrijheid hebben losgegooid. We hebben er ook geen moment spijt van dat we deze keuze gemaakt hebben. In het begin was het wel even wennen om in een drijvend huis te leven en om 24 uur per dag op elkaars lip te zitten. Nu Genieten we met een grote G, we leven en hebben het aangedurfd. Deze reis is een hele onderneming, maar we hebben het er zeer graag voor over.
Ondanks onze koers is verlegd hebben we enorm zin om een ander richting te varen. Er zijn nog zoveel mooie plekken op deze aardbol te bezoeken en nu nemen we de tijd om alles goed te bekijken. Jullie krijgen ongetwijfeld nog hele mooie foto's/films te zien en leuke verhalen te lezen.
De reis heeft ook een bijzondere kant gekregen. We hebben de tijd gekregen om eens in de spiegel te kijken en dat kan wel eens confronterend zijn met je eigenschappen en karakter. Het heeft ons een duidelijk beeld gegeven en hoe we ons verder kunnen ontwikkelen.We zitten boordevol energie en zijn erg gemotiveerd. We willen vooruit!