vrijdag 8 april 2011

Nieuwe naaktstrand in Las Palmas.

Na een heerlijk en beregezellig etentje bij Gerrit en Frieda hebben we afscheid genomen omdat ze voor 1,5 maand naar Nederland gaan. Gerrit kookt nog als de beste en met Frieda en hun dochter Riet zorgden ze voor een onvergetelijke avond. Hun boot zat propvol want Jeanette en Mike van sy Dutchlink waren ook van de partij. Met z'n allen hebben we heel wat flessen wijn geleegd met als gevolg dat Ella de dag erop flinke hoofdpijn had. Nooit geen alcohol meer! ( haar woorden)
De volgende avond konden we de uitnodiging van Harry ( www.goodatwood.eu) om bij Detleff te komen bbq-en en drinken niet afslaan. Harry HAD een nieuwe vlam die weer naar haar ex gegaan is. Reden om te feesten dus. Weer een gezellige avond en weer vloeide het nodige bier. Voorlopig geen alcohol meer! ( onze woorden)

Met de geleende fietsen van Gerrit en Frieda zijn we heel erg blij en werd het tijd om frisse lucht op te zoeken. We hoorden dat Las Palmas een nieuwe naaktstrand heeft en onze speeltuintjes hadden al lang geen zon meer gezien. Na een flinke cross kwamen we op de locatie aan. Het was best druk! Druk met vissers  en de aanwezige zonnekloppers hielden angstvallig alles verborgen onder kledij. Dat mocht de pret niet drukken want het afgelegen gebied was erg mooi. Onze speeltuintjes moeten nog maar even geduld hebben;-)