zondag 10 april 2011

Sailor's Community.

Dat er verschillende 'groeperingen' zijn binnen het zeilerswereldje hebben we eerder vermeld. Vandaag hebben we ervaren met wie we eigenlijk niet op willen trekken.
Gisteren werden we uitgenodigd om vandaag op het strand te komen picknikken. Dat  wilden we wel eens meemaken, dus vanmorgen hebben we broodjes gekocht en alles klaar gemaakt voor deze picknik.
Daar werd vol trots verteld dat ze een hele gezellige sailors community hadden. Werkelijk.... de een nog onverzorgder dan de ander. De meesten hadden vieze vette haren gemend met roos. Vieze lange (teen) nagels. Aan zweetgeur ontbrak het ook niet. Een vrouw was druk aan het vertellen en telkens als ze haar armen omhoog hield..... Een penetrante geur, gatver!
Enkele kinderen die daar speelden hadden echt een kleine kortsluiting in hun bolletje en zelfs Nederlandse kinderen zijn de Nederlandse taal niet meer machtig. Gelukkig hebben we merendeel ervaren dat er leuke en verzorgde mensen rondzeilen. Mensen die nog weten wat normen en waarden betekent en waar je leuke gesprekken mee aangaat.
Onze broodjes hebben we desondanks toch maar opgegeten en Ella stond op en zei:' Sorry, we gaan nu want we hebben afgesproken met dochter te Skypen'. Foto's hebben we maar niet gemaakt, die willen we jullie besparen;-).