dinsdag 13 september 2011

Taliarte.


Het weekend hebben we ons rustig gehouden. Ella die 2 dagen met 40 graden in koorts op bed lag en nog niet helemaal fit is. Van mensen hier mogen we nog aan de steiger liggen, daar zijn we heel erg blij mee. Ze zijn bezorgd om ons en gunnen ons hier de rust in Taliarte.
 Gisteren zijn we met de bus naar Las Palmas gegaan om bestelde spullen op te halen. Hierna zijn we bij Lorena en Detlef op bezoek gegaan. Eigenlijk meer om afscheid van deze 2 lieve mensen te nemen. Na een gezellige middag boden ze aan om ons naar huis te brengen omdat ze nog boodschappen moesten doen bij een Lidl hier in de buurt. Zo konden wij ook nog boodschappen inslaan voor de komende tijd. We zijn klaar om verder te gaan en gaan eind deze week verder. Las Palmas? Nee, we zijn los van Las Palmas. Eindelijk.
Gabbertjes in stille pose;-).
Vandaag zagen we een bekend koppie op de promenade van de haven staan. Ernie ging samen met Erik ( Sy Gabber) duiken naast de haven . Een mooie gelegenheid hen samen eens onderwater te fotograferen. Niet dat wij duiken hoor. Nee, wij snorkelen en genieten zo van de ontzettende mooie onderwaterwereld hier.