woensdag 27 februari 2013

De mast in en weer een zeilrace.

Omdat een gier onze windex ( windvaan) eraf heeft gerukt moest er een nieuwe op. Dat kan maar op 1 manieren dat is de mast in. Tevens kan je zo controleren of de mast in orde is en alle verbindingen van de verstagingen in orde zijn. Na een uur 15 meter boven land gezeten te hebben zat de windex erop en bleek alles perfect in orde te zijn.
Afgelopen zondag was er weer een zeilrace en mocht Erik mee met de Loose Goose van Mike. Loose Goose is meer een race/cruisingboot en met het team bereikten we de 3e plaats. Na de prijsuitreiking hebben we een gezellige avond gehad.
Deze dag werd ook een beetje overstemd door een zeer tragische ongeluk. Op het nieuws kwam het bericht dat een politieman buiten dienst, 6 mensen had aangereden. De beelden waren gruwelijk.
Nu had de plaatselijke politie de opdracht gegeven dat de ambulance die ter plaatse was als eerste de politieman moesten verzorgen wat de woede bij vele burgers wekte. Hierdoor ontstond er een rel en werd traangas en rubberenkogels gebruikt . Twee dagen zijn hiervan demonstraties geweest en zijn wegen tijdelijk geblokkeerd.