zaterdag 30 maart 2013

Blij dat we geen gsm hebben:-).


Daar liggen we dan, helemaal achterin. Lekker rustig en hebben onze privacy. Soms hebben we dat wel nodig:-).
Afgelopen dinsdag zijn we door Chris en Thays uitgenodigd om met hen hun zeiljacht over te brengen naar Grenada. Daar zouden we dan 5 dagen blijven. Er bleek echter speling te zitten op de stuurautomaat. Op zich geen probleem om 14 uren met het handje te sturen, maar het is niet echt fun.
Chris had een bedrijf ingeschakeld die een zodanige beschadiging aantrof dat het gevaarlijk zou zijn te zeilen. Een goede rede om de tocht af te blazen.
Donderdag zijn we door April en Bert uitgenodigd om zondag een zeiltocht te maken op de Paria hier. Dit hebben we toegezegd.

Lees voor het verder verhaar door hier onder te klikken.


Gisteravond kregen we een uitnodiging van Mario en Natascha om bij hen thuis te komen eten. Hier hebben we een erg leuke avond gehad. Toen we bij TTSA arriveerden stonden Chris en Thays klaar met pannen vol met eten voor ons....... Helaas moesten we nu passen:;-).
Door hen werden we uitgenodigd een hike te maken en naar Maracas-bay te gaan. Omdat we even wat rust nodig hebben, hebben we dit aanbod afgeslagen.
Niet veel later kwamen we Normandiƫ en Elsbeth tegen die ons uitnodigden vandaag met 5 zeilboten naar een eiland te zeilen, daar te 'limen' en te overnachten.
Hadden we een gsm, dan stond deze roodgloeiend, zouden we een agenda hebben dan was deze overvol gepland.
De Trini's zijn ongelofelijk vriendelijk en gastvrij, maar ze hebben een nadeeltje. Elke afspraak wijzigt per uur. Inmiddels zijn we daar aan gewend en wachten steeds af hoe alles verloopt. Plannen hier? Niet te doen!
Wel maken we plannen om Trinidad te verlaten. Volgende week de laatste boodschappen doen en maken we ons klaar voor vertrek. Op naar het blauwe water:-).