donderdag 14 maart 2013

Surveyor is geweest..

Langzaam maar zeker naderen we ons eindpunt: Een goede bootverzekering voor Vrijheid. Door veel tijd hierin te investeren en omdat Vrijheid nog niet verzekerd is, hebben we nogal wat verloren dagen gehad. Al maakt 'liming' hier veel goed;-). Liming blijven we erin houden!
Gisteren zou de surveyor ( iemand die het schip inspecteert) tussen 10:00 en 10:30 uur komen, maar om 11:00 uur kregen we van iemand te horen dat de surveyor hem gebeld had dat hij rond 13:00 uur zou komen. Uiteindelijk kwam hij om 15:00 uur en ruim 3 uur heeft hij Vrijheid aan een grondig onderzoek onderworpen. Zoals verwacht heeft hij geen gebreken gevonden en vond hij dat Vrijheid in een zeer goed staat van onderhoud verkeert. Daar doen we het voor;-).
Vanochtend kregen we een email dat de verzekeraar akkoord ging met deze surveyor. Wel een dag te laat, maar oké. Waarschijnlijk ( ja, in Trinidad is niks zeker;-) ontvangen we maandag het rapport zodat we deze door kunnen sturen. Wat zullen we blij zijn als alles rond is!