maandag 18 maart 2013

Zeilweekend.

Dit weekend stond in het teken van evenementen en zeilen. Zaterdag zijn we mee gaan zeilen met April en Bert. Ze hebben vrienden op bezoek en wilden met hun boot een rondje zeilen. Omdat ze zelf geen ervaring hebben, werd onze hulp gevraagd.
Het is altijd een leuke ervaring om op een ander schip te zeilen, dus we hebben meteen 'ja' gezegd. Het was een leuke trip in de Gulf of Paria, waarbij goed voor de inwendige mens werd gezorgd.
Zondag hebben we weer geracet op de CMOS. Er waren 2 racen waarbij we de 1e en 3e plaats wisten te behalen. Omdat deze race een ook een oefening was voor het komend weekend in Grenada moesten we hard werken. Een nog grotere motivatie was dat deze race in het teken stond van 'zeilen tegen kanker'. Allebei hebben we een t-shirt gekregen waarmee we geracet hebben. Hiervan zullen later meer foto's volgen.

Klik voor het verder verhaal hieronder.

s' Morgens worden we vaak gewekt door hard geplons. Pelikanen duiken vlak naast onze boot om te vissen. Het blijft een prachtig schouwspel om te zien hoe te vliegen en waarna ze in een vreemde houding het water induiken. Al vaker hebben we geprobeerd dit schouwspel te kunnen fotograferen. Een moeilijke opgave, maar uiteindelijk is het aardig gelukt. Kijk maar.